fredag, augusti 19

Livskvalité i regnet....


Detta är livskvalité i regnet, barnen
 + kompis har badat för fullt.
Detta är bland det bästa vi har satsat på:)



Happy Friday alla goa:). Huh vad det har regnat idag, blandat fint regn som man blir genomsur av och hällregn som man blir ännu blötare av. Ja jag vet inte vilket som är bäst....Hoppas att ni har en skön fredag efter en arbetsvecka för många. Detta är min 3:e sedan semestern så man kan nog säga att man är på G igen....Nu ser familjen fram emot semester i höst , vi sitter och funderar vart vi skall åka, vi har inte varit iväg alla 4 sedan 2007. Tips? Vi vill åka längre men def inte till Thailand. Där har vi varit och det är Sveriges nya Mallis, obs inget elakt mot alla som ser fram emot sina resor dit för det är underbart vackert där. Florida och Dubai står på listan...Maken och jag har varit i Dubai båda två men endast maken har varit i Florida. Jag gillar ju västkusten ( bott i LA) starkt och NY....I love USA:):) Har ni några andra förslag? Ha en skön kväll..


Stor stor kram A

13 kommentarer:

Grodmamman sa...

Förstår att ni är nöjda med er pool!:)
Här uppträdde September i vår stadspark nu ikväll. Har regnat mer eller mindre hela dagen, men en halvtimme innan hon började slutade det och höll sedan upp hela passet! Kanon bra var hon!
Kram

a piece of happiness sa...

Fint det är med lamporna i poolen :)

Linruz sa...

Igna förslag tyvärr vännen :( förutom att jag kanske kan få smyga ner mig i en resväska?
Kram kram

Två systrar sa...

Underbart med pool...det sitter en stor summa pengar på mitt konto i väntan att bli en pool!! Har spart för att kunna investera i det när vi flyttar till vårat hus i feb..var köpte ni er ifrån? Vi kanske kan utbyta pooltankar i vår! :-) Vilka ord från min fina syster va :-)hon är makalös!! Lyx att ha en syster som hon! Tycker att du ska ta Fort Lauderdale Miami...Outstandeng shopping,underbar mat, fina stränder...Vilka outlets sawgrass mills tex...Ralph lauren outlets mm mm Supertrevliga människor! Jag var där i 3 veckor för tre år sedan! Lovely!! ÅK!!! Kram C

Mamma C sa...

Nog regnade allt igår och blöt blev man så fort man stack ut huvudet. Pool måste vara helt underbart. Har ju bara en liten tunna som är vår pool. Vi har ju reningsverk inkopplat på den. Tips på något resemål kan jag tyvärr inte ge dig.
Kram mamma C

Angelica sa...

Hej sötaste!!! Ja visst är det undebart med pool! Vi hade inte överlevt utan - 35 grader varje dag, puuuust, i skuggan :D Och jag har äntligen börjat använda den för lite mer än plask och lek! Man kan t o m motionera, hahaha.

USA, absolut! Norra USA är underbart eller varför inte Canada? Natur som i Sverige, men ändå mycket vackrare (om det nu är möjligt)!

Ha en underbar helg!

Kraaaaaaaaaaaam från ett alldeles för varmt Mallorca :D

Sjöboden sa...

Åh vad det hade varit underbart med en pool!! Njut för oss oxå...

Lycka till med resplanerna!

HOUSE of ADELA sa...

Ser helt fantastiskt ut med pool! Vilken glädje att ha en sån! Hoppas ni hittar ett fint resmål=)

Kramar
Adela

kardemumma sa...

Halloj! Vi var till Florida 2009.
Har en del tips om du behöver det ;)
Själv är jag sugen på Sri Lanka.
Mauritius är annars en toppen ö.
Bra stränder och vansinnigt god mat.
Vi hyrde en etagelägenhet dä!
Regniga kramar från mig

mammaxtre sa...

Jag kan tro att poolen blev en hit. Vad roligt!

Vad härligt att planera en resa under hösten.

Ha en fin lördag

Anonym sa...

Hej Anne!

Om ni inte väljer USA så kan jag varmt rekommendera Malaysia. Mycket bättre än Thailand, mycket godare mat och alla är bra på engelska =).

Lycka till med allt och en trevlig kväll

Nilla Q sa...

Vad underbart med en så fin pool! Kul att planera resa, ska bli intressant att höra vad ni bestämmer er för:) Själv skulle jag gärna åka till Floriida, då jag vart på västkusten 2 ggr. Tyvärr är vi inte på väg nånstans alls..

Kram Pernilla

Aratorps Lena sa...

Vad tror du om Brasilien gumman? Hawaii? Jag är sååå sugen på Syd Afrika! Vad fint det är vid poolen, jag förstår att grabbarna mer eller mindre bor i den... Och vad spelar lite regn för roll när man kan bada?! Ha det gott! Lena